Dovrat Levy Quartet

Aljazzira Jazz Club. Temporada 2003-2004

DOVRAT LEVY QUARTET

Dovrat Levy – veu;  Joan Soler – guitarra; Lucho Aguilar – contrabaix; Felipe Cucciardi – bateria

Dijous 27 de novembre de 2003. Auditori de la Casa de la Cultura, Alzira

.

DOVRAT LEVY. Cantant, compositora i arranjadora

Naix a Guivatayim, Israel. Cursa estudis de guitarra i piano al Conservatori de la seua ciutat natal i cant modern, arranjaments i composició a l’Escola Superior de Jazz i Música Contemporània “RIMÓN” (Israel) i al Conservatori Superior de Música de Rótterdam (Holanda), amb professors com ara Gil Dor i Bob Brookmeyer, on va obtindre el títol superior de composició i arranjaments.

Entre els anys 1989 i 1993 és membre de diferents grups de jazz com ara Trio Brasil, Afro Blue i Stars ‘n’ Belles (aquest darrer grup va gravar un CD –Christmas in Harmony/MOVE Records- que incloïa tretze dels seus arranjaments vocals), i actua en clubs de jazz i sales de concert d’Israel i Holanda.

Des de el 1993 comença la seua col•laboració amb músics valencians com Ramón Cardo, Luis Llario, Ricardo Belda, Paco Aranda i amb el seu propi quartet (amb Joan Soler, Felipe Cucciardi i Lucho Aguilar). El 1995 comença a impartir classes particulars i tallers de cant modern en les especialitats de jazz i teatre musical en diferents conservatoris i escoles d’arts escèniques a Israel.

Des del 1997 resideix a València.

La seua versatilitat com a músic es manifesta al seu treball amb les big bands valencianes i de Castella-La Mancha: Mediterrani Big Band, CS Big Band, la Big Band de Castilla-La Mancha i l’Alameda Big Band. Fou directora d’aquesta darrera big band els anys 1997-1999, cantant, compositora i arranjadora, ha estat present al Festival de Jazz de Cullera, Seminari Internacional de Jazz de Valencia 1999 com a profesora de cant i en pràcticament tots els clubs de jazz del País Valencia amb el seu quartet.

Actualment imparteix classes de cant modern a “Allegro” Centro Musical (Valencia), és profesora titular de cant a La Escuela del Actor (Valencia), amb la qual col•labora també composant la música per a l’obra de fi de carrera del present curs acadèmic, i imparteix tallers de veu per a actors en la “Federación de Teatro Amateur de la Comunidad Valenciana” (FTACV): Técnica Vocal per al Teatre, La Veu al Servei de la Interpretació Dramática i Teatre Musical. Alhora realitza concerts en directe i escriu música pròpia per al seu quartet.

A l’abril del 2003 gradua els prestigiosos cursets del mètode vocal originat als Estats Units “Voice Craft” amb el mestre anglès Paul Farrington, amb seu a l’Escola Eòlia de Barcelona.

El repertori del concert d’aquesta nit inclou temes originals i temes standards.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: