Inauguració de la temporada 2019-2020 del Club de Cinema Alzira i Aljazzira Jazz Club

Aljazzira Jazz Club i Club Cinema Alzira

vos conviden

a la inauguració de la temporada jazzística i de cinema, amb la projecció de la pel·lícula muda, The Kid (EEUU, 1921), escrita, dirigida i interpretada per Charles Chaplin. La pel·lícula es projectarà amb la música en directe.

Resultat d'imatges de the kid chaplin

Divendres 25 d’octubre de 2019
Auditori de la Casa de la Cultura
Hora: 20:00

Entrada lliure

.

La música serà interpretada en directe per Carles Robert (piano, composició i direcció), Laura Villar (oboè), Miquel Àngel Marín (clarinet) i Laia Domènech (violoncel).

CARLES ROBERT, piano, composició i direcció

Format a Barcelona, al Conservatori Superior Municipal i a l’ESMUC, especialitzant-se en el camp de la composició audiovisual.
Ha rebut encàrrecs de diverses entitats per compondre la música de pel·lícules silents, entre les quals cal destacar L’heroi del riu de Buster Keaton, El President de C. T. Dreyer o Sunrise de F. W. Murnau. Ha actuat en diversos Festivals (Festival “COS de Reus, Festival de Música de Cartagena, Festival de Jazz-Voyeur de Mallorca i Festival de Jazz d´Escaldes‐Engordany), Filmoteques (Filmoteca del CEC de Catalunya), Auditoris (Auditorio de Galicia, Teatro Cervantes de Valladolid, Teatre Metropol de Tarragona, Palau Robert o Sala Montjuïc de Barcelona), Xarxes (Circuit Anem al Teatre de la O.D.A., Joventuts Musicals) i conferències a Escoles, Conservatoris i Universitats a Catalunya i a l’estat espanyol. Tanmateix ha col.laborat en concerts solidaris a favor de la infància per UNICEF.
Recentment ha col.laborat amb l’Orquestra de Cambra Catalana dirigint la seva música per a la pel·lícula muda The Kid de Charles Chaplin.
També ha estrenat el musical Recorda qui ets, on ha volgut plasmar els seus ideals humans, d’ecologisme i sostenibilitat del planeta i ha posat música al documental The Stone Circle de Patrick Pfistner, als EEUU.
En la seva tasca docent és professor d’harmonia al Conservatori Professional de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i compagina la seva activitat artística amb el creixement personal, a través de disciplines com el Rebirthing, el Ioga i el Reiki.

LAURA VILLAR MONTCUSÍ, oboè

Naix a Tarragona l’any 1988. Comença els seus estudis musicals en el Conservatori Professional de Música de Mallorca, continua en el Conservatori Professional de Música de Vic i el Conservatori Professional de Música de Tarragona, on obté el Grau Professional en les especialitats d’oboè i piano. Finalitza el Grau Superior de Música d’oboè en el Conservatori Superior de Música del Liceu (Barcelona) amb els professors Francisco Castelló i José Manuel González.
Actualment toca en diferents orquestres, és membre de l’òpera de cambra “Grans són els deserts” i del duo Dexaloc.
Treballa com a professora d’oboè en el Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i en el Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona.

 

MIQUEL ÀNGEL MARÍN, clarinet

Nascut a La Cava-Deltebre. Ha estudiat a Catalunya, amb Antoni Sebastià i Juli Panyella, i a Alemanya, amb Wolfgang Meyer. Solista clàssic i músic de cambra i orquestra; com a solista s’ha presentat amb les orquestres: Polnische Kammerphilarmonie, de Cambra del Conservatori de Moscou, Leos Janacek Ostrava (Festival de Torroella de Montgrí), Cambra de Brno (Palau de la Música de València), Cambra de Vila‐Seca, do Norte, Simfònica Martinu Zlin, Sori Orchestral Ensemble (Seoul Arts Center, Corea); ha tocat amb els quartets Moyzes,Venus‐Kapralova i Dafna (quartet de l’Orquestra Filharmònica d’Israel); ha format part de l’Orquestra do Norte (Portugal) i ha col.laborat amb les orquestres Filharmonia de Galícia, Simfònica de Galícia i Cambra Filharmònica Txeca. Actiu com a músic improvisador en l’escena musical de Barcelona, amb Misaluba, Carles Andreu, Joan Saura… Ha fet música per a teatre, dansa, flamenc (amb Duquende), vídeo i poesia (amb Carles Hac Mor i Ester Xargay). Ha publicat el llibre “Lo clarinet és l’aixada. Dieteri de músic”, escrit durant els anys d’estudi a Alemanya. Ha estat professor de clarinet en els conservatoris de Vila-Nova i la Geltrú i Vila-Seca. Pròximament actuarà a França (París) amb el cantant Carles Andreu i a Israel (Tel‐Aviv) amb el pianista Sariel Maler i el violoncelista Oriol Aymat.

LAIA DOMÈNECH SELLAS, violoncel

Comença els estudis de violoncel a l’Escola Municipal de Música de Manlleu  amb Eulàlia Subirà. Comença el Grau Superior a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Damián Martínez i l’acaba a la Folkwang  Universität der Künste a Essen (Alemanya) amb Christoph Richter. Cursa  seguidament estudis de Màster a la Hochschule für Künste a Bremen  (Alemanya) amb Stephan Schrader. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut  classes de violoncel·listes com Nabí Cabestany, Peter Thiemann, María de  Macedo, Lluís Claret o Wolfgang Boettcher. Ha tocat en diferents grups de cambra rebent classes del Quartet Casals o Kennedy Moretti. Pel que fa a orquestra, ha estat membre de la JONC, i ha col·laborat amb orquestres com  la Berlin Filmorchester, la Mozart Akademie Orchester, l’Orquestra de  Cambra Terrassa 48, l’Orquestra de Cambra del Penedès o l’Orquestra de Cambra de Vic.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: