Skip to content

Víctor Jiménez Quartet

Novembre 23, 2014

ALJAZZIRA JAZZ CLUB

 presenta

  Víctor Jiménez Quartet

 

Dissabte, 29 de Novembre de 2014

Auditori de la Casa de la Cultura, Alzira

19:30 hores

.

Víctor Jiménez (fot. de Toni Porcar)

Víctor Jiménez Quartet

                                                 

Víctor Jiménez destaca entre els joves talents que afloren a València en el món del jazz gràcies a la seua gran maduresa, so i expressivitat, amb les quals sedueix sempre el seu públic. Un projecte propi compost per temes originals i una revisió de temes de Bob Mintzer i Pat Metheny, però sobretot se centra en l’obra del mític grup “Yellowjackets” a causa de la gran admiració que té Víctor per la seua música i pel seu talentós saxofonista Bob Mintzer. Amb el seu quartet rendirà homenatge a esta formació llegendària en un concert que promet ser un moment musical únic.

 .

Víctor Jiménez Quartet

Víctor Jiménez, saxo – Albert Palau, piano – Ales Cesarini, contrabaix – Miquel Roget Asensio, bateria

.

“L’escola” de Sedajazz, radicada a València, és la culpable de posar en circulació en el panorama jazzístic noms d’excel·lents instrumentistes que amb una formació tècnica envejable, un coneixement dels fonaments històrics exhaustius i idees de nova concepció musical, revitalitzen els escenaris i fan d’esta música el que realment haguera de ser, un permanent laboratori d’idees i expressions, i per això en diem “escola”, perquè a més d’impartir pedagogia musical oficial, Sedajazz s’ocupa de la comprenssió, enteniment i divulgació del jazz com una forma de vida.

 

Collita del 1991, comença els seus estudis en el Conservatori Professional de Música de Torrent, en què obté la titulació de Piano i Saxòfon; el Grau Superior l’obté en el Conservatori Superior de València, el qual té entre el professorat noms que ja resulten mítics en el món del jazz: Ramón Cardó, Toni Belenguer o Albert Sanz, entre altres.

 

Però la seua formació jazzística la consolida de forma autodidacta, en els cursos i seminaris organitzats per Sedajazz, així com la presència en les nombroses jam sessions amb músics nacionals i internacionals que per aquestes terres s’organitzen, sent els seus mentors noms importants del món: Francisco Blanco Latino, Vicent Maciá, Jesús Santandreu…

Anuncis
Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: