Víctor Jiménez Quartet

ALJAZZIRA JAZZ CLUB

 presenta

  Víctor Jiménez Quartet

Dissabte, 29 de Novembre de 2014

Auditori de la Casa de la Cultura, Alzira

19:30 hores

.

Víctor Jiménez (fot. de Toni Porcar)

                                                 

Víctor Jiménez destaca entre els joves talents que afloren a València en el món del jazz gràcies a la seua gran maduresa, so i expressivitat, amb les quals sedueix sempre el seu públic. Un projecte propi compost per temes originals i una revisió de temes de Bob Mintzer i Pat Metheny, però sobretot se centra en l’obra del mític grup “Yellowjackets” a causa de la gran admiració que té Víctor per la seua música i pel seu talentós saxofonista Bob Mintzer. Amb el seu quartet rendirà homenatge a esta formació llegendària en un concert que promet ser un moment musical únic.

 .

Víctor Jiménez Quartet

Víctor Jiménez, saxo – Albert Palau, piano – Ales Cesarini, contrabaix – Miquel Roget Asensio, bateria

.

“L’escola” de Sedajazz, radicada a València, és la culpable de posar en circulació en el panorama jazzístic noms d’excel·lents instrumentistes que amb una formació tècnica envejable, un coneixement dels fonaments històrics exhaustius i idees de nova concepció musical, revitalitzen els escenaris i fan d’esta música el que realment haguera de ser, un permanent laboratori d’idees i expressions, i per això en diem “escola”, perquè a més d’impartir pedagogia musical oficial, Sedajazz s’ocupa de la comprensió, enteniment i divulgació del jazz com una forma de vida.

Collita del 1991, comença els seus estudis en el Conservatori Professional de Música de Torrent, en què obté la titulació de Piano i Saxòfon; el Grau Superior l’obté en el Conservatori Superior de València, el qual té entre el professorat noms que ja resulten mítics en el món del jazz: Ramón Cardó, Toni Belenguer o Albert Sanz, entre altres.

Però la seua formació jazzística la consolida de forma autodidacta, en els cursos i seminaris organitzats per Sedajazz, així com la presència en les nombroses jam sessions amb músics nacionals i internacionals que per aquestes terres s’organitzen, sent els seus mentors noms importants del món: Francisco Blanco Latino, Vicent Maciá, Jesús Santandreu…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: