Foro Jazz Trio + Celia Mur

ALJAZZIRA JAZZ CLUB

 presenta

 

Foro Jazz Trio & Celia Mur

Presentació del cd Django and Holiday?

 

Dissabte, 25 d’Octubre de 2014

Auditori de la Casa de la Cultura

19:30 hores

.

Foro Jazz Trio

Lucas Ibáñez, guitarra
Amadeu Adell, contrabaix
Felip Santandreu, bateria

presenten

Celia Mur, veu

.

Foro Jazz Trío & Celia Mur

És una formació de Jazz fundada a mitjan any 2012 pel guitarrista Lucas Ibáñez, el contrabaixista Amadeo Adell i el bateria Felip Santandreu, formant part alhora de diferents formacions jazzístiques.

El terme concret que fa referència a l’estil és el denominat Jazz Manouche, d’origen francés encunyat pel seu creador Django Reinhardt, encara que és també conegut per la crítica anglosaxona com Gypsy Jazz.

El Jazz Manouche té com a influència l’aportació estilística de la música gitana centreeuropea, la musette i la cançó francesa en el Jazz que des de la dècada dels anys 30 arribà a Estats Units des d’Europa.

Fòrum Jazz Trio té com a objectiu recrear el corrent musical creat a França l’any 1930 i també l’estil del Jazz nord-americà, d’ací l’aportació a la veu de Celia Mur, acostant-nos a l’estil de l’època portat al seu punt àlgid per la cantant Billie Holiday.

Amb el cd que presentem aquesta vesprada, l’agrupació ha intentat realitzar una hipotètica unió entre dos personatges històrics que no van tenir l’ocasió d’unir els seus talents per a mostrar una vegada mes la importància que amb el temps han deixat els seus llegats.

Desgraciadament tant Django com Holiday van tindre una mort prematura i mai van poder unir els seus més que sobrats coneixements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: