Carlos Carli Quartet

Aljazzira Jazz Club. Temporada 2002-2003

CARLOS CARLI QUARTET

Carlos Carli – bateria, Toño Miguel – contrabaix i baix  elèctric, Germán Kucich – piano, Arturo Lledó – guitarrra

Dijous 29 de maig de 2003, a les 22:30 hores. Auditori de la Casa de la Cultura, Alzira. Entrada lliure

.

CARLOS CARLI (bateria)

Nascut a l’Uruguai, viu a Espanya des del 1977. D’aleshores ençà ha tocat i gravat amb molts músics espanyols, com ara Jorge i Jesús Pardo, Carles Benavent, Max Sunyer, Joan Albert Amargós, Kitflus, Pedro Ruy Blas, Pedro Iturralde, Tomás San Miguel, Horacio Icasto, Vlady Bas, Perico Sambeat, Chano Domínguez, Santiago Reys i Ximo Tebar.
El 1982 funda i dirigeix la Libra Collage Big Band, amb el pianista Jean Luc Vallet.
Dins i fora d’Espanya ha tocat amb figures de renom del circuit internacional de jazz, com Paquito D’Rivera, Gary Burton, Pat Metheny, Claudio Roditi, Dave Schniter, Woody Shaw, Sal Nestico, Chuck Loeb, Lou Bennet, Dave Thomas, Frank Leacy, Jimmy Ponder, Sony Fortune, Bill Saxton, Charlie MacPherson, Lalo Schifrin, Greg Hopkins, Jim Kelly, Geg Badolato, Greg Hopkins, Steve Turre, Philip Catherine, Joe Beck, Lou Marini, Jerry Gonzalez, Phil Markowitz, Paula Oliveira.
Va tocar amb Jorge Pardo i Carles Benavent als festivals de jazz de Belgrade (1982), Istambul (1985), Guinness (1985) i Getxo (1989), i amb el grup de Tomás San Miguel als festivals de Zurich i Nancy (1985), i l’any següent als festivals d’Umea (Suècia) i Voss (Noruega).
Participà al Montreux Jazz 89, amb Nana Caymmi i Wagner Tiso, i en diferents festivals a Madrid i la resta de l’estat espanyol.
Ha fet gires amb Pedro Iturralde a Italia, Dinamarca, Líban, Jordània i Marroc. En gira amb Paquito D’Rivera (1994) tocà al Burghausen Jazz Woche (Alemanya), Cully Jazz Festival (Suïssa), Aibi Jazz i Jazz Sous Les Pommiers (Coutance, França), Hawai International Jazz Festival (Honolulu, Hawai).
De tota la seua tasca profesional destaca la seua participació amb la Sinfónica del Teatro Real de Madrid en la inauguració de la temporada 2002/2003 tocant obres de Duke Ellington composades per a l’Alvin Ailey Dance Company de Nova York, sota la direcció de Tania León.
Ha treballat i gravat amb Enrique Morente, Pata Negra, Diego Amador, German Copini, Amancio Prada, Rosa León, Javier Gurruchaga, Rosalía Royo i també amb Luis Represas, cantant portugués, al seu disc Cumplicidades. També ha participat en la gravació del disc de Miguel Angel Chastang Miguel Angel Chastang Quinteto en vivo en El Central ( Ingo Música 2002).
Des de fa setze anys és professor de bateria a l’Escuela de Música Creativa de Madrid, alternant amb classes magistrals i seminaris a escoles i conservatoris de Madrid, Valladolid, Burgos, Xixona i Palma de Mallorca, entre d’altres.

 

GERMÁN KUCICH (piano)

Naix a Mar de Plata (Argentina). Estudià piano a Buenos Aires amb Juan Pargenton, Edgardo Beilin i Mario Acosta i cursos de composició a la Facultat de Belles Arts de la ciutat de la Plata. Participa en seminaris i classes amb Barry Harris, Bruce Barth, Gary Burton, Albert Bover i Noemí Ojeda.
Des del 1993 resideix a Madrid i actua freqüentment en el circuit jazzístic espanyol i europeu. Ha fet gires acompanyant a les cantants americanes Deborah Davis i Gene Lee i ha col•laborat amb nombrosos músics com ara James Moody, Perico Sambeat, Marc Miralta, Javier Colina, Bob Sands, Bobby Martínez, Paula Bas, Joaquín Chacón, Mikel Andueza, Chris Kase, Víctor De Diego i Laika Fatieh.
També toca i grava amb artistes flamencs com Enrique Morente, José el Francés, La Barbería del Sur, Chonchi Heredia, Vicente Amigo, Niña Pastori,…
Actuament és professor de piano a l’Escuela de Música Creativa de Madrid.
Recentment ha gravat un disc amb el trio Kucich-Ibáñez-Barroso, amb composicions pròpies i arranjaments d’estandards.

 

ARTURO LLEDÓ (guitarra)

Naix a Madrid, encara que es trasllada de molt jove a Sao Paulo, Brasil. Estudia guitarra elèctrica, harmonia i improvisació en el CLAM, guitarra clàssica amb Enrique Pinto i Néstor Osqui i composició i arranjaments amb el pianista Claudio Leal Ferreira.
Forma el seu propi grup Madera de Ley i acompanya a nombrosos artistes com Regina Tati, Cacao Cambi, Maria de Paixao. També treballa com a director musical i professor de guitarra elèctrica, harmonia i improvisació a l’escola Travesía Oficina de Música.
De nou a Espanya, completa la seua formació musical amb Barry Harris, John Abercrombie i Félix Santos, i grava discos de diferents estils musicals amb Urano Sousa, La Boa, Diva Flores,… És guitarra solista del grup Apache. Participa en directe a TVE amb Juan Carlos Calderón a duo. I és guitarrista de l’Orquesta Alcatraz i del grup Beicon Blues.
Actualment és guitarrista del quartet Screamin’ Mimis i col•laborador d’altres grups líders de l’escena musical.

 

TOÑO MIGUEL (contrabaix i baix elèctric)

Naix a Saragossa el 1978. Amb setze anys comença a tocar el baix elèctric, instrument que li ensenya son pare, alhora que comença a estudiar contrabaix al Conservatori Professional de Saragossa. Toca en grups de rock locals, com ara Alquimista, amb qui grava dos discos i fa concerts per tot l’estat.
El 1998 es trasllada a Madrid, on comença els seus estudis de jazz i composició amb els professors Bob Sands, Chris Kase, Yayo Morales, Richie Ferrer i Eva Gancedo. Continua la seua carrera com a contrabaixista al conservatori madrileny Amaniel.
Ha acompanyat i col•laborat amb músics com Norman Hogue, Kurt Weiss, Víctor de Diego, Mariano Díaz, Bob Sands, Carlos Carli, German Kucich, Dan Rochlis, Polo Orti, Guillermo McGill, Pepe Torres, Jaime Muela, i també artistes com Miguel Ríos o Ramoncín.
Compagina el jazz amb altres estils musicals com el funk-rock o la salsa, música que toca amb el grup portugués Raul Marqués e os amigos da salsa, així com diferents gravacions en què col•labora com a músic d’estudi.
En el terreny de la música clàssica ha fet concerts per a contrabaix com a solista amb l’orquestra de cordes Amaniel i col•labora amb diferents formacions de música de cambra.
Ha estat contrabaixista al musical Hello Dolly! i actualment és baixista de l’orquestra d’un altre musical que es representa a Madrid, Cuando Harry encontró a Sally.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: