Grooveyard, Homenatge a Ella Fitzgerald

Aljazzira Jazz Club. Temporada 2002-2003

GROOVEYARD

Homenatge a Ella Fitzgerald

Celia Mur – veu; Enric Peidró – saxo tenor; David Herrington – trompeta;  Agustín Ferrer – trombó;  Fabio Miano – piano; Pepe Alcàntara – contrabaix, baix elèctric; Felipe Cucciardi – bateria

Dijous 27 de febrer de 2003, a les 22:30 hores. Auditori de la Casa de la Cultura, Alzira. Entrada lliure

.

GROOVEYARD
Homenatge a Ella Fitzgerald
Grooveyard es forma el 1998 per iniciativa d’Enric Peidro Miró. En un principi la formació estava composada per quatre músics, però a partir del 1999 es transforma en un septet i presenta amb gran èxit de crítica i públic el seu nous projecte Jazz en el Cinema Negre. En el 2001 s’incorpora un trombonista a la secció de vent, formant el septet actual.

El repertori ha estat seleccionat acuradament entre sis dècades de produccions d’aqueix gènere, personalitzant aquestes composicions mitjançant arranjaments propis, reharmonitzacions o replantejament harmònico-rítmics. Sempre cercant una actualització dels temes i una constant renovació, amb l’objectiu de dinamitzar i millorar l’espectacle.

Durant 1999, 2000, 2001 i 2002 Grooveyard ha actuat en nombroses institucions, festivals i poblacions del País Valencià, ha treballat dintre del circuit de la Xarxa de Música (Institut Valencià de la Música) i ha estat seleccionat en el 2000 pel SARC (Diputació de València), en el programa de Difusió de Música i Arts Escèniques.

Després de la seua gira pel País Valencià, Grooveyard ha estat convidat per altres Comunitats Autònomes per a presentar el seu espectacle.
El Juny de 2001 Grooveyard presentà en la Mostra de Teatre d’Alcoi el seu nou projecte Homenatge a Ella Fitzerald, fent un recorregut a través de la discografia d’una de les millors cantants de jazz, i del segle XX. Aquest espectacle el duran simultàniament de gira alternant amb l’anterior.

Ha estat inclòs en el disc Valencia Jazz, que recull una antologia del jazz valencià, a la revista Cuadernos de Jazz, nº 67, especial Jazz valenciano.

Grooveyard està considerat com un dels grups amb més futur i més èxit dintre l’actual panorama del Jazz al País Valencià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: